Ruskoska bastis zyrën e Muaremit

Ruskoska bastis zyrën e Muaremit

Prokuroria për Krim të Organizuar dhe Korrupsion ka bastisur zyrat e Policisë Financiare. Prokurorja Villma Ruskoska tha se janë në procedurë para hetimore që sipas denoncimeve të qytetarëve ka dyshime për keqpërdorime nga Drejtoria e udhëhequr nga Arafat Muaremi. Organi hetuesisë nuk shpalos detaje. Pas bastisjes në zyrën e tij, Muaremi e ka të mbyllur celularin dhe është i pakapshëm për mediat. /Adnan Qaili

LEXO EDHE:

Back to top button