Ushtria amerikane regjistroi qindra pamje të UFO-ve në vitin 2022

Ushtria amerikane gjatë vitit 2022 raportoi se kishte vëzhguar njëqind raste të objekteve fluturuese të paidentifikuara.

Informacioni gjurmohet nga një strukturë e re e quajtur Zyra e Zgjidhjes së Anomalive të Gjithë Domenit (AARO), e krijuar 6 muaj më parë. Tema e UFO-ve ka tërhequr vëmendjen prej vitesh, edhe pse më parë nuk kishte asnjë provë të dokumentuar për të. Falë kamerave në jetën e përditshme, ato tani janë më të lehta për t’u dalluar.

Ushtria amerikane është e pranishme në të gjithë botën, ndaj është dëshmitare e situatave të tilla, ndërsa sensorët e avancuar të pajisjeve të saj regjistrojnë objekte të tilla.

Pajisja e re zgjeroi fushën e hetimit për të përfshirë vëzhgimin e objekteve të paidentifikuara në hapësirë, në ujë, nën ujë dhe në tokë.

Nga viti 2004 deri në vitin 2021, janë raportuar 144 shikime të UFO-ve dhe 80 janë zbuluar nga sensorë ushtarakë. Por ky numër tani është rritur falë pajisjes së re. Asnjë rast nuk është lidhur me prova të jetës jashtëtokësore.

Gjatë vitit 2022 janë regjistruar disa qindra raste të tilla.

LEXO EDHE:

Back to top button