Vajza e zëdhënësit të Kremlinit publikon foto nga mbetjet e dhëmbëve të Hitlerit

Vajza e zëdhënësit të qeverisë ruse të premten ka postuar disa fotografi të mbetjeve të Hitlerit, pjesë nga arkiva e FSB-së ruse në Moskë.

Në llogarinë e saj të famshme në Instagram, Elizabeta Peskova ka publikuar mbetjet e dhëmbëve nga trupi i Adolf Hitlerit dhe gruas së tij Eva Braun.

Peskova, babai i së cilës, Dimitri Peskov ka qenë zëdhënës i presidentit Vladimir Putin që nga viti 2012 ka shkruar se shoku i saj dhe studiuesi i historisë, Pierre Malinovsky ka kërkuar të shohë artefaktet, pasi që jo çdokush beson se Hitleri ka vdekur në vitin 1945.

LEXO EDHE:

Back to top button