LSDM dërgon ligjin për shtetësi në MPB dhe Drejtësi

Grupi parlamentar i LSDM-së ka dorëzuar tekstin e propozim-Ligjit për shtetësi të hartuar nga opozita shqiptare ASH-AAA. Informacionin e konfirmoi koordinatori i grupit parlamentar të LSDM-së, Jovan Mitrevski. Teksti do të shqyrtohet nga ekspertët e dy resorëve MPB dhe Ministrisë së Drejtësisë, ndërsa më pas do të dorëzohet në kabinetin e kryeministrit Zoran Zaev.

- Advertisements -

LEXO EDHE:

Back to top button